29.8

Har varit väldigt dött här, ska ta tag i bloggandet ordentligt igen och byta ut designen som vi haft alldeles för länge! Dock måste vi få nya bilder först, men passade på att byta ut färgerna snabbt.

Freddie har ju mest gått uteritter och så i somras, men nu under några veckor har han tränats på ungefär som vanligt. Har dock inte själv ridit så mycket då jag för några veckor sedan vurpade med moppen och skadade mitt knä. Och sen var jag på konfaläger ett par dagar. Under den tiden har Siri, Esther, Becci och Lovisa vart snälla och hjälpt till :) Nu är jag dock back again och rider på som vanligt! 



Esther och Freddie när dom var på travis och hoppade :)

/Lydia

Dressyrtävling 26.8, Mossan




/ Lovisa

Dressyrtävling imorgon

Dagarna flyger förbi och har inte alls tänkt på bloggen de senaste dagarna. Imorgon är det i alla fall dressyrtävling, rider LB:1. Mossan har varit lite jäkla fin efter hennes två veckors vila så förhoppningsvis går det kanon imorgon! Lycka till alla som ska vara med och tävla :)


Om jag inte kommer ihåg helt fel så är det Jennifer som fotat bilden :)

Ingen hopptävling

Blev ingen hopptävling i söndags trots allt. Skulle starta Freddie i 80 cm men var endast jag som var anmäld till den klassen så den blev inte av. Sen så skulle jag ju starta Mossan i 80 cm poängjakten men hon råkade få i sig 3 dl oblötlagd betfor så hon mådde inte bra så det var bara att skippa det. 


13 augusti

Lydia är på konfirmationsläger så jag tar hand om båda ponnyerna själv den här veckan.
Igår skrittade jag båda en timme, tog Freddie på släp efter Mossis och idag var det kondisträning för Freddies del och ett ordentligt dressyrpass för Mossan. Båda ponnyer var pigga och glada! 

 

Ny skodda

Idag har båda ponnyer fått nya dojjor! Blir en skogstur för båda två idag, imorgon joggas dom och skrittas ut och på söndag hopptävling :)


Mossan 9.8





 

Tjocka, mätta och snälla ponnis


Hööks

Nya hööks katalogen kom på posten idag. Dom har faktiskt lyckats med en hel del saker!


RSS 2.0