Godmorgon!

Sitter äntligen på bussen påväg till båten efter tio dagar på Gran Canaria med mamma och lillasyster. Har haft det riktigt varmt och skönt men saknat min ponny galet mycket! Lovisa har ridit och tagit hand om båda hästarna under tiden och sen red Becci Freddie en dag också. Han var grymt fin att rida veckan före jag åkte så hoppas han fortfarande är det!

Kommer hem vid två och då är det bara att packa upp och packa ner ridkläder istället, för imorgon far jag iväg med båda ponnysarna till Linköping :D Ska göra min prao på Hornstäve, där vi köpte Freddie ifrån! Ska bli jättekul!! Kommer jobba i stallet hela dagarna och så kommer jag rida träning för Julia med båda varje dag! Såå taggad! Ska se om jag lyckas få internet så ska jag uppdatera flitigt! Hör senare för nu ska vi på båten! :) /Lydia


Film från träningen!

 

Pave träning dag ett (2.2)

Började med att vi fick plocka upp stigbyglarna och jobba med volter i trav och galopp, ökade, minskade osv. Freddie kändes riktigt fin i sidorna, väldigt mjuk så det var nästan lite synd att det inte var dressyrträning, hehe.
 
Hoppade fram och så hoppade vi bana på slutet, låg max på ca. 90cm. Blev ett par stopp, måste verkligen tänka på allt för att få flyt, takten, sitsen, blicken, vägen... Annars kan jag räkna med stopp för minsta lilla. Det kan ju såklart bli väldigt jobbigt men då lär jag ju få allt rätt åtminstone. 

Annars kändes han väldigt fin!! Det kändes verkligen bättre sen senaste träningen, han verkade tycka det var riktigt roligt :) Bästa ponnyn!

Becci som fottat bilderna! Var lite svårt att få upp fler för dom flesta var för stora, men ska se vad jag kan göra åt saken!

/Lydia
 

Godmorgon!

Sitter och äter frukost, om 40mim ska jag lasta Freddie och så far vi till Sleipner för andra dagen Pave träning, super taggad! Gårdagen gick grymt bra och jag hoppas Freddie är lika fin idag igen! :D

Becci var med och fottade så visar filmer och bilder senare. Men bjuder på en som är fottad på kameran så länge!


RSS 2.0