Stått väldigt stilla

Inte mycket liv varken här eller med hästarna under senaste veckan. Det har varit rock off så hästarna har tagit det lugnt alla dagar förutom när jag och Esther red ut en sväng i torsdags. Idag har jag dock varit ute på en promenad på hårt underlag med båda två, tog nästan två timmar så dom fick skritta på ordentligt :) Annars har dom agerat gräsklippare på grannens gräsmatta, dock tog det inte länge innan Mossan gav sig på körsbärsträden.. Så då fick hon spendera resten av kvällen i hagen på bakgården, det var hon inte speciellt nöjd över så hon var på rymmen minst tio gånger..


Falsterbo 2012 bilder

Orkade inte släpa med zoomobjektivet därför väldigt kassa bilder men ni får några ändå!

 
 
 
 
/ Lovisa

4 från idag



/Lydia

Hästarna igår

 
Blev och rida en stund på båda hästarna igår. Skrittjobbade bara Freddie, blev mycket lösgörande och försökte ha honom framme för skänkeln hela tiden. Han var fin i sidorna och jobbade på helt bra!

Sen hoppade jag upp på Mossis, hon var väldigt irriterad på alla flugor och fjantade en hel del, men när hon väl koncentrerade sig på mig gick arbetet bättre. På henne blev det mycket halter, först hade hon väldigt bråttom och ville inte stå still mer än två sekunder och backade när hon väl skulle fram i trav igen, tillslut funkade det bra men hon var ganska trippig. I galoppen rullade vi mest på stora volter, och så blev det mycket övergångar. 


/Lydia

Tvättdags!

Mossan först på tur!


Veckoplanering

Ska hoppa i ridkläderna och sen ska jag jogga Freddie på banan :) Matilda kommer med och rider Mossan.
I och med att dom hade "semester" förra veckan så blir det en aningen lugnare den här veckan:

Måndag: ca. 40min skritt√ Siri red Freddie, jag Mossan
Tisdag: 40min uteritt, skritt och trav√ Esther red Freddie, jag Mossan
Onsdag: Vila
Torsdag: Jogga
Fredag: Dressyr/Markarbete
Lördag: Uteritt
Söndag: Dressyr



/Lydia

Gjort någon nöjd


Den som först gissar rätt på vilket schabrak Lovisa köpt till mig i Falsterbo får en länk!

/Lydia

Falsterbo shopping

Blev en hel del saker som fick följa med hem från mässan men ni får se allt först när jag är hemma igen! Är i alla fall mycket nöjd med allt :D


Falsterbo

Grym dag på Falsterbo med grym show och shopping!


På tåget

Laddat upp med tidningar så jag har nått att göra under denna fem timmar långa tågresa :)


Falsterbo

Nu är jag och mamma på väg till Malmö och Falsterbo, kommer bli himla kul! Vi kommer vara på sjävla horse showen på onsdagen och då ser programmet ut såhär:
 
 
Kameran åker med så ni kommer få se en hel del bilder sen och så ska jag se ifall jag kan blogga nått under resan :D
 
 
/ Lovisa

8 juli

Riktigt usel uppdatering men varken jag eller Lydi har haft tid ork och lust.
 
 
Dagarna bara flyger förbi och Mossan har i princip bara vilat och skrittats nu den senaste tiden. Bestämde mig för att hon ska få vila ordentligt då hon har gått riktigt bra i vår och gjort stora framsteg, även jag som ryttare behöver få vila lite. Den här veckan till blir det ganska lugnt och sen kör vi på igen! Nu vet ni lite hur det ligger till i alla fall :)



 
 
 
/ Lovisa

RSS 2.0