Måste ha!!

Skulle bli perfa som nytt tävlingsträns, även om det jag har nu också är snyggt!


Sep. 20, 2012

Träningarna söndag-måndag gick helt bra. Nyttiga övningar och Pave passar mig och Freddie super!! :)

Första träningen red vi mest markarbete och hoppade lägre hinder bl.a. på volt och serpentin. Bytena över hindren satt inte riktigt i början men när jag var tydligare med hjälperna funkade dom riktigt bra!

Andra träningen hoppade vi först olika linjer som vi sedan satt ihop till en bana. Högsta hindret som var en oxer låg på 1m och det kom vi över utan problem! Han kändes lite trött bara, men mot slutet kom han igång bättre. Måste tänka på att få fram honom till 100% och få bättre avstånd till hindrena.

Några stopp blev det under båda dagarna men dom lägger jag på mig själv. Så riktigt nöjd är jag :)

Hästarna sov på travbanan söndag-tisdag då pappa var på jobbresa. Så red ett lugnare dressyrpass på tisdagen tillsammans med Becci och Mossis i spöregn, tillslut ställde sig bara hästarna och vägrade gå, härligt väder!! Dom blev riktigt nöjda när dom fick komma hem tillbaka sen :)

/Lydia


>TRÄNING


Hästarnas vecka

Måndag: Uteritt, båda hästarna var helgalna! Märks på Freddie att vi ökat havre mängden en del, höll på att få världens flygtur..
Tisdag: Promenad
Onsdag: Uteritt, Siri och hennes kompis Lovis red (jag var med och gick). Mossan dummade sig så dom fick byta om lite, Freddie var som alltid jättesnäll :)
Torsdag: Dressyr
Fredag: Vila
Lördag: Uteritt/Jogga
Söndag: Hoppträning för Pave, taggar!!!


Länk

Skyldig Jonna en länk då hon gissade rätt på vilket schabrak jag fått (var en evighet sen men iallafall!)
HTTP://SCHNEE.BLOGG.SE

/Lydia


Senaste tiden


Dressyrtränat på travis för Linda (Freddie då såklart)

Tävlade på travbana för två helger sen, red en Lb:1 och kom tvåa trots att ritten inte alls kändes bra


Haft Freddus som gräsklippare utanför mitt fönster

Dressyrtävlat på Sleipner red en LB:0 finsk på 66.67% med riktigt bra känsla och en ponny som bra nog höll kvar energin på banan!

/Lydia


Tävlingsfix

Härligt väder idag! Jag tog ut hästarna imorse och sen gick jag in och sov några timmar till, gäller att vara utvilad till tävlingen! Har en massa saker att göra inför morgondagen så det är bara att börja putsa, packa och tvätta. Sen rida Mossan och se att vi har allt på grej tills imorgon.



/ Lovisa

 
 

Min snyggponny



 
/ Lovisa

Dressyrträningar

Kom precis hem från en grym träning! Becci var med och fotograferade så det kommer bilder nån av de närmsta dagarna :) Imorgon är det dressyrträning igen och sen på söndag är det dressyrtävling!


Bild från helgens Jepa-träning. Har flera bilder att visa men det får bli en annan gång!

/ Lovisa

RSS 2.0