Uteritt 12.1-13

Lydia och Freddie


Onsdag

Hej! Står rätt stilla här, men går lite trögt och är verkligen i behov av en ny design!

Freddie har promenerats 45min nu i tre dagar, är helt hopplöst att hinna rida när det är ljust ute. Är hemma halv fyra varje dag och då äter hästarna i en timme och sen när man är klar för att rida iväg är det helt mörkt ute. Som tur är går det mot ljusare tider!

Imorgon kommer hovslagaren hit och slår på en tappsko på Mossan. Så blir uteritt imorgon. Sen hoppas jag på att komma iväg till ridhus i helgen! Är så galet taggad på att träna och tävla! :)

Slänger med en bild från en träning i sensomras. Becci har fottat!


Freddie 6.1-13

Red igenom honom i ca 30 minuter, red mycket volter, serpentiner, bågar osv, jobbade med övergångar och travökningar, gaalen häst! Drog iväg i varje ökning och avslutade med flera bocksprång..knäpp! Galoppen var rätt bra och man inte räknar med gångerna han dummade sig.. Tog inte yttern riktigt ordentligt i början men sen ordnade det sig!


Hiss

Måste hissa mina ridbyxor jag köpte på SIHS i Börjes monter. Har använt dom ett par gånger och dom sitter super, på vissa andra modeller brukar jag måsta gå ner nån storlek för att få dom att sitta bra och då blir dom för korta. Dessutom älskar jag när dom inte har nå "knäppe" där nere. Kvalitén kanske inte är den bästa(vet jag ju inte säkert ännu) men för 250kr är dom riktigt bra!


Ute med Freddski


RSS 2.0